top of page

Mijn ervaring met trainen tijdens Covid-19

Bijgewerkt op: 14 apr. 2021

Trainen tijdens Covid-19 was en is nog steeds zeer interessant. Toen de quarantaine in maart begon, was het een zware klap. We konden niet meer naar buiten, behalve voor de noodzakelijke dingen, dus moesten we de school voorlopig sluiten. Tijdens de eerste weken moest ik dus een nieuwe routine hanteren. Sindsdien ben ik veel gaan trainen met de wooden dummy, lange stok en messen. Ik probeer minstens 1 uur per dag te trainen, sinds ik elke dag thuis ben. Dit heeft mijn Ving Tsun serieus bevorderd. Nu zijn we 6 maanden verder en het heeft wonderen gedaan. Ik ben een stuk sterker en sneller geworden, en mijn lichaamscoördinatie is veel verbeterd. Wat ik dus heb geleerd uit deze ervaring is een echte cliché en dat is, dat je altijd moet proberen het beste uit de situatie te halen.

STAY SAFE!18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page